top of page

Ce înseamnă 4secunde pentru tine?

Angajatul virtual, independent și mai puțin costisitor, pe care îl cauți de ceva vreme…

Semnare

Tot ce trebuie să faci este să indici locația fișierelor și îl lași pe 4Secunde, noul tău angajat, să lucreze în locul tău: semnează documentele automat și te anunță când a terminat. Fără pauze și cu mai mult timp pentru tine!

Depunere

Ca un angajat model și 100% responsabil, 4Secunde poate verifica luna declarației înainte de a depune declarațiile la ANAF. Salvează index-ul documentelor în interfață pentru ca tu să verifici cu o singură privire ce treabă bună a făcut.

Descărcare Recipise

Noul tău angajat este complet autonom: descarcă, printează și organizează recipisele exact așa cum ai face-o tu. Poate printa numele clientului pe Recipisă și îl pune și în numele fișierului pentru că știe cât de important este să le identifici ușor.

Chiar și sarcina obligațiilor lunare, trimestriale, semestriale sau anuale o poți lăsa în grija noului asistent. Le poți verifica oricând în rapoartele unice pe care le generează pentru tine.

Vector Fiscal
Arhivare complexă

Ți-am spus că 4Secunde este cel mai organizat angajat? Arhivează și organizează toate declarațiile în foldere și sub-foldere, pentru fiecare client, pentru a accesa informațiile oricând, rapid, fără bătăi de cap.

NOU!
Integrare cu SPV

De acum poți descărca documentele din SPV direct în 4Secunde și să lucrezi cu ele în interfața pe care o știi atât de bine. Vom lansa și solicitarea de documente SPV prin 4Secunde.

Până la sfârșitul anului o puteți folosi pentru oricâte CUI-uri, prin contul gratuit

bottom of page